Deze massage wordt gegeven op een speciaal hiervoor ontworpen stoel..

waarop u heerlijk ontspannen voorover kunt zitten. U kunt uw kleren aanhouden. Hierbij worden verschillende massagetechnieken toegepast waaronder Shiatsu. Zowel uw nek, schouders, armen, handen en rug worden behandeld.

Stoel Shiatsu kan worden toegepast bij:

Rug-, nek-, arm-, schouderklachten, RSI, tenniselleboog, golfarm, stress, enz. Ik informeer u graag over de mogelijkheden!
Shiatsu massage is drukpuntmassage die zijn oorsprong heeft in Japan. Er wordt druk uitgeoefend met de duimen, vingers en handpalmen op de bepaalde punten op het lichaam welke liggen op de meridianen. Meridianen zijn energielijnen in het lichaam waardoor de chi (energie) stroomt. De stroming van de energie kan verstoord raken door bijvoorbeeld ziekte, blessures, overbelasting, emoties en stress. Met Shiatsu wordt het lichaam gestimuleerd om de balans weer te herstellen. Shiatsu is mogelijk voor iedereen en werkt bovendien zeer ontspannend.

Ook vind ik het erg leuk om deel te nemen aan evenementen of stoelmassages te geven op de werkplek bij bedrijven. Neemt u voor informatie hierover gerust contact met mij op!