Ook Online of via (beeld)telefoon mogelijk!

 

Een volledig persoonlijk concept waarin Sjoukje handvatten geeft om jezelf weer lekker en ontspannen in je vel te voelen. Dit doet ze door op jouw hulpvraag afgestemde tips te geven voor eenvoudige en actieve, Do-In oefeningen en strekkingen, (zelf)Shiatsu, en advies voor voeding en leefstijl.
Daarnaast is het als extra optie mogelijk dat Sjoukje een behandeling geeft.

Sjoukje vindt het heel belangrijk dat je zelf, in de periode tussen de afspraken, doorwerkt aan je balans. De tips zorgen ervoor dat je hierin je eigen verantwoordelijkheid kunt nemen. De tips ontvang je daarom ook in pdf met daarin links naar filmpjes voor thuis.

Do-In

Do-In is gebaseerd op de oosterse geneeswijzen, het taoïstische gedachtegoed die de natuurlijke cycli van de natuur en het leven volgt. Do-in heeft zijn oorsprong in China, maar is ook beïnvloed door de Japanse Shiatsu (vingerdrukmassage op de meridianen/energiebanen en acupressuurpunten, door het lichaam).

Do-in stimuleert om naar je lichaam en geest te luisteren en bij je eigen grenzen te blijven. De strekkingen en Shiatsu werken in op de energiebanen. Hierdoor ontspannen spieren en raken goed doorbloed, zodat afvalstoffen beter worden afgevoerd. Do-in therapie en de tips zijn gericht op herstel van evenwicht, behoud van gezondheid en het bevorderen van vitaliteit.

Intake en vervolg

Tijdens de eerste intake  wordt de oorzaak van je klacht en je doel vastgesteld. Dit doet Sjoukje door vragen te stellen, je gezicht en tong te bekijken en een eventuele Shiatsu behandeling. Hierdoor kan Sjoukje begrijpen welke energiestromen bij je ondersteund moeten worden. Er wordt op grond hiervan een persoonlijk behandelplan opgesteld met eenvoudige Do-In oefeningen, strekkingen en acupressuurpunten voor (zelf)Shiatsu. Ook geeft Sjoukje tips voor voeding, leefstijl en eventueel werkhouding. Deze ontvang je ook in pdf met links naar filmpjes voor thuis. Hiermee werk jezelf  in de periode tussen de afspraken door aan je doel.

Bij eventuele vervolgafspraken bespreken we hoe jij je voelt, je vooruitgang en gaan we verder met dit proces.

Tarieven

De eerste intake met Do-In coaching kost  € 110,00

Vervolg Do-In coaching per uur € 60,00

Vervolg Shiatsu behandeling per uur € 60,00

Vervolg Shiatsu behandeling met Do-In coaching per anderhalf uur € 85 ,00

Personal of Duo Do-In Les per uur € 60,00